El berguedà Lluís Gonfaus tasta el TOP-10 del mundial d’enduro per primer cop a Portugal

Després de les dues cites inaugurals a Lalín on va ser 11è, aquest cap de setmana passat a Portugal el pilot de Berga ha repetit 11è lloc a la prova de dissabte i ha estat 10è a la de diumenge

Continua el camí de Lluís Gonfaus pel mundial d’enduro. El pilot de Berga ha disputat aquest cap de setmana la tercera i la quarta prova puntuable, a Portugal, i per primera vegada aquesta temporada s’ha colat entre els 10 millors. Va ser en la prova de diumenge, on va ser desè, després que dissabte repetís l’onzè lloc que ja havia aconseguit en les dues primeres cites del campionat, a Lalín (Galícia).

Les proves d’aquest últim cap de setmana van ser a Peso da Regua, al nord del país portuguès. El primer dia, dissabte, va ser onzè, amb un temps d’1 hora, 19 minuts i 14 segons i va quedar a només uns 12 segons del TOP-10. En canvi, l’endemà sí que va poder aconseguir la fita, amb gairebé 40 segons de marge respecte a l’11è classificat i a enganxat al novè.

Amb aquests resultats, Gonfaus és 12è a la general, amb 21 punts. Va sumar cinc punts en cada prova a Lalín, cinc més en la primera prova de Portugal i 6, a la darrera.

Les pròximes dues cites puntuables seran el cap de setmana de Sant Joan, del 24 al 26 de juny, a Carpineti, a Itàlia.

X