Extinció fugaç d’un foc dins la nau de l’empresa Sauleda, del polígon de la Valldan

Sis dotacions de Bombers han apagat en mitja hora un petit incendi a la nau de Sauleda aquest dilluns a primera hora: l'avís l'han rebut a les 8.29 h i a les 8.57 h el foc ja s'ha donat per extingit

Processed with VSCO with m5 preset

Ensurt al polígon de la Valldan per començar la setmana. Aquest dilluns a primera hora del matí, sis dotacions de Bombers s’han hagut de desplaçar a la nau de l’empresa de teixits Sauleda, al polígon de la Valldan, per “un foc en un dipòsit de dissolvents que ha afectat parcialment una màquina de la línia de producció”, segons han confirmat fonts dels Bombers de la Generalitat a l’Aquí Berguedà.

El cos de Bombers ha rebut l’avís a les 8.29 h i ha donat per apagat l’incendi en menys de mitja hora, a les 8.57 h. Quan els agents han arribat a la nau, ja havia estat evacuada i els treballadors n’havien pogut sortir pel seu propi peu sense que hi hagi hagut cap ferit. Amb el foc donat per extingit, els bombers han fet les habituals tasques de ventilació de la zona i han donat per completada l’actuació.