Microciment: què és i quin és el motiu de l’èxit d’aquest material

Patrocinat

Quan ens estem plantejant com podem donar un toc innovador al nostre habitatge, és fonamental realitzar un petit estudi de tots aquells recursos disponibles en el món de la construcció. D’aquesta manera, podem triar amb total coneixement de causa quin material és el més adequat per optimitzar tant el disseny com l’habitabilitat de la llar. Un treball destinat a millorar el nostre nivell de qualitat de vida, gaudint així d’un espai subjecte a les adequades prestacions per al dia a dia. Una anàlisi comercial en què aviat un material destaca per sobre de la resta: el microciment.

Troba els millors fabricants de microciment

El microciment s’ha establert ràpidament com un dels revestiments més ben valorats del mercat. De fet, empreses com Luxury Concrete són considerades com a grans referents del món de la construcció; encarregant-se així de fabricar, vendre i aplicar microcemento en Barcelona. Una companyia que va néixer amb l’objectiu de garantir la màxima qualitat en cadascun dels projectes que duu a terme, nodrint-se de tots els beneficis associats a aquest revestiment continu.

La composició del microciment està formada per un conglomerat de resines, de ciment, d’additius i, com a principal tret diferenciador, pigments. Assolint entre dos i tres mil·límetres de gruix, estem davant d’un producte idoni perquè les superfícies sobre les quals s’aplica siguin resistents; deixant un factor decoratiu del més alt nivell. Al seu torn, gaudeix d’una gran versatilitat; ja que podem revestir de microciment tota mena de superfícies: sostres, terres, parets, piscines, cuines…  Sent, a més, idoni per col·locar-se sobre materials com el formigó, les rajoles, les rajoles, el guixo, el pladur o el metall. Un aliat clau per a arquitectes, empreses de construcció i interioristes a parts iguals.

D’altra banda, cal assenyalar que el microciment manca de juntes, la qual cosa optimitza en gran manera el manteniment del lloc on s’aplica. En poder triar entre un gran nombre de pigments, és evident que es tracta d’un recurs d’alta demanda per generar un gran valor decoratiu; tenint així la facultat de prendre tota mena de colors i textures que deixaran acabats realment exquisits. Amb empreses com Luxury Concrete, creem un ambient exclusiu en cadascuna de les dependències de l’habitatge que així ho requereixin, portant la nostra creativitat a nous horitzons en poder personalitzar per complet el microciment que demanem a aquesta companyia.

Altres avantatges del microciment

Ja hem vist que l’estètica és l’avantatge principal del microciment; no obstant això, està lluny de ser l’única. Cal matisar que no estem davant d’un material precisament econòmic; però són tants els beneficis de la seva aplicació que un gran nombre de persones el posicionen com la millor alternativa disponible. En aquest sentit, és de menester fer un repàs a les prestacions que, juntament amb la bellesa i la versatilitat de la seva aplicació, fan d’aquest revestiment una autèntica meravella del mercat de la construcció.

Un dels avantatges més destacats és la seva resistència, sent capaç d’aguantar tota mena de ratllades i impactes o fer front a la humitat. De la mateixa manera, estem davant d’un material ecològic, el qual compta amb factors sostenibles en la seva elaboració i aplicació. Tampoc podem deixar de banda l’eficiència energètica a la qual supeditem la dependència en la qual el col·loquem; fent que el gruix derivi en una millora d’eficiència fins a un 5%. Tot això sabent que, a diferència d’altres molts materials, l’aplicació del microciment no necessita obres: es pot col·locar d’una manera ràpida i pragmàtica.

Amb tot això, és evident que estem parlant d’un dels materials més luxosos del mercat. Instal·lar-lo a l’habitatge canviarà per sempre la nostra vida i ens farà gaudir en plenitud de la nostra llar; garantint així que gaudim d’espais del més alt nivell en els quals desenvolupar una quotidianitat subjecta als estàndards de benestar que mereixem. 

X