El Berga Tennis Club trenca un nou sostre i ja és a les semifinals del campionat de Catalunya

Victòria ajustadíssima del sènior masculí de l'entitat als quarts de final, davant el Torelló. Ara els berguedans s'enfrontaran al tot poderós Reial Club de Tennis de Barcelona

Nova gesta del masculí absolut del Berga Tennis Club. Si fa unes setmanes l’equip celebrava haver-se col·locat entre els 8 millors de Catalunya en superar el Manresa a vuitens del campionat català, aquest cap de setmana ha trencat un nou sostre: victòria patida davant el Torelló, a quarts de final, per accedir a les semifinals del principal torneig de la disciplina al país.

No ho han tingut fàcil. Nil Boixader va donar el primer punt al Berga TC en guanyar el seu partit per 7-6 i 6-3. Lluís Soler també va imposar-se en el seu enfrontament per 6-4, 2-6 i 6-4. Tot i això, el Torelló va endur-se els punts en els partits contra Gerard Bartoló (6-4, 6-2) i Josep Casabella (6-1, 6-2), i això va forçar el definitiu partit de dobles. Ara bé, en aquest últim duel l’osonenc Arnau Brugués es va lesionar al primer joc del partit i es va haver de retirar, de manera que el cinquè punt va ser per al Berga.

Ara l’equip berguedà ha de disputar les semifinals del campionat. Seran aquest dissabte, 11 de juny, a les pistes del Reial Club de Tennis de Barcelona, contra el club local. A l’altra banda del quadre, Club Tennis d’Aro i Club Tennis Banyoles es jugaran l’altre lloc per a la gran final de la temporada.

X