El Visit Gironella es posa de ple en la lluita pel campionat de Catalunya de rallysprint

Tercera posició al Ral·li de l'Empordà en un cap de setmana farcit de contratemps, però que acaba disparan la parella Rabaneda-Fernández Sosa fins al capdavant de la general

El pilot bagenc Dani Rabaneda i el copilot berguedà Manel Fernández Sosa s’han posat de ple en la lluita pel títol del campionat de Catalunya de rallysprint, gràcies a una gran actuació al ral·li de l’Empordà, una de les proves més exigents del calendari. Tercera posició per a l’equip del Visit Gironella, que escala fins al primer lloc de la general.

A l’Emporda, però, Rabaneda i Fernández Sosa es van trobar tota mena de contratemps. Primer van tenir problemes amb els pneumàtics: d’entrada no aconseguien les pressions adequades i, en el segon tram, van patir una doble punxada que va posar l’equip al límit de la retirada. A banda, el darrer tram de ral·li, tant Rabaneda com Fernández Sosa el van afrontar molt tocats físicament per un cop de calor.

Tot i això, al final van poder tastar el podi, amb una tercera posició que els permet convertir-se en els nous líders de la general en la categoria de classe 3. La parella de la Catalunya central ja suma 30 punts d’avantatge respecte als segons classificats. A més, ara mateix només 12 punts separen l’equip de l’Escuderia Gironella del primer lloc de la general absoluta.

El rallysprint de la Cerdanya, a Alp, serà la pròxima prova, i l’objectiu està clar: mantenir-se com a líders abans del parèntesi de l’estiu.