Gironella convoca el segon premi de poesia Vila de Gironella

Les obres s'han d'enviar per correu electrònic abans del 15 de juliol i només se’n pot presentar una per autor

L’Ajuntament de Gironella ha aprovat les bases del segon premi de poesia Vila de Gironella que coorganitza amb l’Associació Cultural CalamArts en Tinta. És el segon any consecutiu que es convoca i s’hi poden presentar obres originals i inèdites, escrites en llengua catalana o en qualsevol de les seves variants.

En aquesta edició es tornen a convocar tres categories de premis. La categoria A, per a infants nascuts entre el 2009 i 2012; la B, per a jovent nascut entre el 2005 i 2008; i la C, per a persones nascudes abans del 2004. En les dues primeres categories el treball haurà de ser de mínim 12 versos, mentre que a la categoria C haurà de tenir una extensió suficient per integrar un volum de, com a mínim, 300 versos.

Lluís Vall, el regidor de Cultura, explica que la primera edició va tenir una gran acollida, i afegeix que aquest premi és “el complement ideal del Festival de Poesia Vila de Gironella“.

Les obres s’han d’enviar en un document en format PDF per correu electrònic a festivalpelt@gmail.com, escrites amb Arial 12 i a doble espai. A la primera pàgina hi ha de constar el títol i el pseudònim de l’autor, mai el nom. Paral·lelament, s’ha d’adjuntar un altre document amb les dades personals (nom, cognoms, pseudònim, adreça electrònica i telèfon de contacte).

A l’assumpte del mail hi ha de constar “2a. Convocatòria PREMI DE POESIA VILA DE GIRONELLA” i la categoria a la qual s’opta. Les obres s’han d’enviar abans del 15 de juliol i només se’n pot presentar una per autor.

Pel que fa als premis hi haurà un sol guanyador per categoria, que s’anunciarà en un acte el 30 de setembre. Per a la categoria infantil, el premi serà un val de 100 € per a la compra de llibres o material escolar, i per la categoria C el premi serà un val de 500 €,  la publicació de l’obra guanyadora, i la participació en el Festival de Poesia “Vila de Gironella”.

Consulta les bases del concurs, AQUÍ

X