Judit Neddermann, cap de cartell del cicle de música i cinema dels cap de setmana d’agost a Vilada

L’Ajuntament de Vilada organitza la segona edició de 'Nits als Pins' i omple les nits d’agost de música i cinema a l’aire lliure

Judit Neddermann obrirà el cicle de música dels divendres d'agost a Vilada, aquest 2022. JUDIT NEDDERMANN (FB)

Torna a Vilada el cicle ‘Nits als Pins’. L’Ajuntament impulsa per segon any una programació cultural per als caps de setmana d’agost. I ho fa amb una senyora cap de cartell: Judit Neddermann, que inaugurarà el cicle el primer divendres de mes, dia 5, acompanyada del músic i cantant Vernat. Serà al Parc dels Pins del Metge, que des d’aleshores cada divendres acollirà un concert a la fresca. A banda de Neddermann, també hi passarà El Petit de Cal Eril, Mireia Vives amb Borja Penalba i Guineu.

Després de l’estrena a càrrec de Judit Neddermann, la segona sessió serà el següent divendres, 12 d’agost, amb el Petit de Cal Eril. El dia 19 serà el torn de Mireia Vives i Borja Penalba, que, des del País Valencià, s’encarregaran de fer arribar un bon grapat de versions de clàssics a Vilada. I finalment, el 26 d’agost, una de les revelacions de l’indie català, Guineu, tancarà el cicle.

Les entrades i els abonaments per als concerts ja estan a la venda. El preu per assistir a un dels concerts del cicle és de 8 euros, però l’abonament per poder accedir a tots surt a 20 euros. Tant l’una com l’altra opció es poden adquirir AQUÍ o a les botigues Queviures Maribel, Especialitats Viñas i Cal Massana.

Cinema al Parc dels Gronxadors

En paral·lel, el Parc dels Gronxadors serà l’epicentre de les sessions de cinema a la fresca que ja s’han fet durant el juliol. A l’agost ho farà recuperant clàssics familiars, sempre a partir de les 22 h. El primer dissabte de mes, 6 d’agost, s’hi projectarà l’arxiconeguda i guardonada ‘Alcarràs‘, de Carla Simón. La segona sessió serà el 15 d’agost, un dilluns, amb ‘El meu veí Totoro‘. Dissabte 20 s’hi projectarà ‘Vull ser com Beckham‘ i dissabte 27 ‘Up‘ tancarà el cicle de cinema a la fresca. En aquest cas les entrades són gratuïtes.

Una inauguració per a tota la família

Nits als Pins s’inaugurarà el primer cap de setmana d’agost amb el concert de la Judit Neddermann i Vernat, divendres 5 d’agost, al Parc dels Pins. Ara bé, la programació d’aquest primer cap de setmana s’estendrà també dissabte i diumenge.

Dissabte el Parc dels Gronxadors acollirà l’espectacle de teatre musical, “Tinc un paper”, del conegut compositor Marc Parrot i la il·lustradora Eva Armisén. També serà el lloc de la projecció del film Alcarràs, de Carla Simón’, i tot plegat es complementarà amb una sortida de marxa nòrdica a càrrec de Rural Salut.

A més, el diumenge, 7 d’agost, es farà un vermut musical, amb Laura Luceño, i un taller de plantes amb Rural Salut, als Pins del Metge.

Gastro Pins

Una de les novetats destacades serà la zona anomenada Gastro Pins. En aquest espai, situat al Parc dels Gronxadors, els assistents als concerts podran trobar diferents opcions gastronòmiques per abans i després dels concerts. La foodtruck Sal i Pebre, els vins de FuscoLusco (Primers vins en llauna a Catalunya) i els formatges artesans de la Casa Curiols de la Nou de Berguedà donaran servei als assistents al cicle.