Pas de gegant del Visit Gironella per lluitar pel títol del campionat de Catalunya de Rallysprint

El tàndem Rabaneda-Fernández Sosa es consagra al capdavant de la categoria Classe 3 i se situa a només un punt del líder de la general absoluta

Gran paper del tàndem format per Dani Rabaneda i Manel Fernández Sosa al Rallysprint de la Cerdanya, a Alp. Han acabat en una valuosa onzena posició en una prova d’un gran nivell, amb un cartell més propi de cites nacionals que no pas regionals. El resultat consagra l’equip, el Visit Gironella, a la part alta de la general, a només un punt del líder de l’absoluta. També els permet mantenir la primera posició en classe 3.

Rabaneda, de Balsareny, i Fernández Sosa, de Berga, han pogut superar, un cop més, una sèrie de problemes tècnics per acabar la prova fregant el TOP-10 de la classificació. El tàndem del Visit Gironella va arriscar en la segona meitat del ral·li, en un tram de baixada entre Masella i Alp, molt tècnic, en què van imposar un fort ritme que els va permetre escalar posicions a la classificació del ral·li.

Amb aquest resultat, el Visit Gironella encara l’aturada estiuenca en una posició privilegiada a la general. A la classificació absoluta, Rabaneda i Fernández Sosa són a només un punt del líder i, en classe 3, es mantenen implacables al capdavant de la taula.

X