El primer premi de la Loteria Nacional cau a Avià i fa guanyar 60.000 euros a un comprador

S'ha venut a l'Avinguda 40, el quiosc i papereria del centre del poble, i és el premi més gran que reparteix l'establiment des de la seva obertura

Façana de l'establiment on s'ha venut el premi, a Avià. LOTERIAS Y APUESTAS DEL ESTADO

Pluja de diners a Avià per encetar l’última setmana de juliol. L’Avinguda 40, el quiosc i papereria del bell mig de l’avinguda Pau Casals, és un dels punts de l’Estat on s’ha venut el 62673, el primer premi del sorteig de Loteria Nacional d’aquest dissabte, 23 de juliol. És el premi més gran que reparteix l’establiment des que va obrir.

Fonts de la botiga han confirmat a l’Aquí Berguedà que han venut un sol número del guanyador, tret a través de màquina. No tenen ni idea de qui pot ser, però el que sí que saben és que el guanyador o guanyadora va pagar 6 euros pel número i, per tant, se n’endurà 60.000.

Abans d’aquest cap de setmana, el premi més gran que havia caigut a l’Avinguda 40 d’Avià era un primer premi de Loteria Nacional de dijous. En aquella ocasió, el guanyador o guanyadora va comprar un número per 3 euros i en va guanyar 30.000.

X