Les pluges d’agost fan avançar l’obertura del Mercat del Bolet de Cal Rosal

Tot i la manca d'aigua evident als pantans, les pluges d'aquestes últimes setmanes han fet revifar prou les zones boscoses com per pensar que serà una bona tardor pel que fa a bolets. Per això, el Mercat del Bolet obrirà aquest dissabte, 3 de setembre

Canvi d’escenari per a la temporada de bolets d’aquest any. Tot i la manca d’aigua evident als pantans, les pluges d’aquestes últimes setmanes han fet revifar prou les zones boscoses com per pensar que serà una bona tardor pel que fa a bolets. Tot plegat ha empès l’Ajuntament d’Olvan a avançar l’obertura del Mercat del Bolet de Cal Rosal: obrirà aquest mateix dissabte, 3 de setembre i s’allargarà fins que es doni per tancada la temporada (la previsió és el novembre).

Tal com ja ha passat en els darrers anys, el Mercat del Bolet comptarà amb parades específiques de bolets i productes gastronòmics de proximitat del municipi i comarca. A més, el mercat romandrà obert cada dia des que s’obri fins al novembre.

A banda, l’Ajuntament d’Olvan ha programat una sèrie d’actes paral·lels durant alguns caps de setmana del mercat amb l’objectiu de dinamitzar-lo i d’atraure diferents públics. D’aquesta manera, el 24 i 25 de setembre se celebrarà la quarta edició de la Festeta de la Cervesa Artesana, que combina la degustació de cerveses artesanes, algunes tapes dels restaurants de Cal Rosal i música en directe. Igualment, el 22 i 23 d’octubre se celebrarà la Festa del Bolet de Cal Rosal. I finalment, el 30 d’octubre hi haurà una nova mostra del Mercat de Productors del Berguedà.

Una programació que, segons l’Ajuntament, pretén dinamitzar la zona comercial de Cal Rosal durant uns mesos on l’afluència de visitants a la comarca augmenta de manera considerable i on Cal Rosal segueix sent un punt de referència per a tothom, tant per a visitants com per a habitants de la comarca.

X