Rentat de cara als patis de l’escola Alfred Mata i la bressol de Puig-reig per encetar el curs

L’Ajuntament ha treballat durant l’estiu per endreçar les zones d’esbarjo. A la bressol, s’hi ha instal·lat una nova tanca de fusta per dividir les zones de joc; a l’Alfred Mata, ha començat el projecte d’obres pactat amb professorat i famílies

L’escola pública Alfred Mata i l’Escola Bressol Municipal l’Estel de Puig-reig han iniciat el curs escolar amb millores a les seves instal·lacions. L’Ajuntament de Puig-reig ha treballat durant els darrers mesos per posar a punt els centres i els equipaments educatius municipals amb actuacions que professors i famílies reclamaven abans de l’inici del curs.

Pel que fa a l’Escola Bressol Municipal l’Estel, l’Ajuntament ha renovat i adequat la zona del pati i els seus espais interiors. Concretament, al pati s’hi ha instal·lat una nova tanca de fusta per dividir-lo en dues zones de joc, s’hi ha col·locat taules de fusta exteriors i s’ha renovat el terra de cautxú de la zona dels més petits. En els espais interiors, s’han pintat de nou les zones comunes com són els passadissos i el menjador i algunes aules.

D’altra banda, durant el mes de juliol, l’Ajuntament també ha executat les obres de la primera fase del projecte Millora dels patis de l’Escola Alfred Mata. Aquestes actuacions responen a un projecte que va néixer fa quatre anys a partir de la creació de la comissió de patis formada per representants de les famílies i del professorat de l’escola. Les actuacions fetes o previstes en aquest projecte han tingut com a base les propostes del propi alumnat i s’han desenvolupat encaixant-les amb les necessitats pedagògiques. Fins al moment s’ha realitzat la transformació de la part del pati de davant.

A més a més, com a recinte municipal, s’han desenvolupat les tasques de manteniment de l’escola necessàries per iniciar un nou curs. Entre d’altres actuacions, s’ha substituït el joc del pati dels petits pel seu mal estat i el cartell informatiu de la porta d’accés principal per actualitzar les normes d’ús del pati i les seves hores d’obertura.

X