La Guita Grossa entrega a Ginkgo els 2.500 euros que va fer venent les samarretes dels 400 anys

A banda, la comparsa ha donat de franc a l'entitat les samarretes que no s'han venut per tal que les continuï venent. Vendre-les suposaria 3.500 euros addicionals per a Ginkgo

La comparsa de la Guita Grossa de la Patum ha fet entrega a l’associació Ginkgo d’un xec per valor de 2.500 euros. Són els diners que la comparsa ha fet venent les samarretes commemoratives dels seus 400 anys. Des d’un primer moment, la Guita Grossa va explicar que donaria els beneficis a Ginkgo, que lluita per donar suport a les persones afectades pel càncer al Berguedà i, especialment, per aconseguir diners per a la investigació del càncer infantil.

Una vegada pagades totes les despeses de l’aniversari, van quedar nets 2.500 euros, a banda d’un estoc de samarretes pel valor 3.500 euros que també s’han lliurat a Ginkgo perquè les continuï venent. En aquest cas, tot el que es generi serà íntegrament per a l’associació.

La comparsa també s’ha compromès a donar un cop de mà a Ginkgo perquè pugui donar sortida a les samarretes. Per fer-ho, la Guita Grossa té previst organitzar una sèrie d’actes, dels quals s’anirà informant en el seu moment.

X