La gironellenca Lorena Medina brilla al mundial de gimnàstica artística i acaba vuitena a la final de terra

Va obtenir la quarta millor marca a la semifinal i la vuitena, a la final, en el seu debut a la copa del món

Extraordinari paper de la gimnasta de Gironella Lorena Medina a la Copa del Món de gimnàstica artística disputada aquest cap de setmana a París. Medina va ser convocada per la selecció espanyola, juntament amb Laura Casabuena i Maia Llacer i va participar en les proves de terra i salt.

En salt, la gimnasta de Gironella va ser 14a a la semifinal. Però la gran fita del cap de setmana la va aconseguir en la modalitat de terra: va ser 4a a la semifinal amb 12.800 punts i va aconseguir el bitllet per a la final. A la final, Medina va fer un exercici gairebé perfecte, però va patir un lleuger desequilibri al final que la va penalitzar. Va acabar vuitena, amb 11.600 punts. La seva companya de selecció, Laura Casabuena, va fregar el podi: 4a, amb 12.750 punts.

El Club Egiba, el de Lorena Medina, ha difós a les xarxes el vídeo de la brillant actuació que va permetre a la gimnasta de Gironella accedir a la final del mundial.

https://twitter.com/ClubEgiba/status/1573777560864964610
X