Detenen un noi de 24 anys com a presumpte autor de l’incendi a les portes de La General de Berga

Se l'acusa d'un delicte d'incendi i està previst que en les pròximes hores passi a disposició judicial

Els Mossos d’Esquadra han detingut el presumpte autor de l’incendi de la matinada de dissabte a diumenge passat, a les portes de la sala La General, a Berga. És un noi de 24 anys i se l’acusa d’un delicte d’incendi.

Els Mossos van rebre l’avís pels volts de les quatre de la matinada i es van desplaçar al lloc dels fets. Segons fonts dels Mossos, l’autor de l’incendi va llançar gasolina a l’exterior de la discoteca i va encendre la zona, cremant dues tanques que delimitaven la cua per accedir a l’interior de la sala. La gent que hi havia al lloc dels fets es va haver d’apartar per no cremar-se, però no hi va haver ferits. Els Bombers van extingir el foc en pocs minuts i l’activitat dins la sala va seguir sense problemes fins al final de la nit.

Des d’aleshores es va iniciar una investigació per esbrinar qui hi havia darrere de l’incendi. Els Mossos van indagar per diverses vies per descobrir l’autor de l’incendi, com ara les gravacions que es van fer dels fets, i aquest dimecres el van detenir. La idea és que passi a disposició judicial en les pròximes hores.

X