Raons per anar al psicòleg

Patrocinat

Actualment, cada vegada són més les persones que prenen la decisió de visitar el psicòleg, per resoldre situacions o per aconseguir suport professional i una mica de guia. Tot i això, es poden viure situacions que faran que la visita sigui indispensable i obligatòria.

Tenir emocions reprimides o descontrolades pot representar un problema important a la vida de les persones. Es poden anar acumulant causant mals com l’ansietat i la depressió i posant en risc les diferents facetes de la vida d’una persona, per la qual cosa cal un tractament ràpid i efectiu.

Pensant-hi, una bona manera d’aconseguir-ho és visitant un psicòleg que pugui ajudar a aconseguir respostes, donar eines adequades per tractar diferents situacions i suport emocional per viure els processos que s’hagin de viure sense problemes.

Divorcis i separacions de parelles

Un divorci pot portar les persones a estar decaigudes i tenir una gran quantitat d’ira dins d’elles mateixes, cosa que afectarà notablement la forma de vida i les relacions interpersonals.

En aquest cas, una psicòloga a Barcelona capital pot facilitar que tot el procés es dugui a terme de manera adequada, permetent que es pugui viure el dol per la pèrdua, així com deixar anar tota la ira i el ressentiment que es pugui tenir.

Micaela Amengual és una de les psicòlogues a Barcelona de referència i pot ajudar que les persones superin situacions complexes. Es defineix com una professional amb vocació, molt propera i sensible, que es manté a prop dels seus pacients per acompanyar-los en aquests moments complicats.

De la mateixa manera, s’interessa a prestar atenció als detalls, per la qual cosa és capaç de distingir l’evolució i la millora dels seus pacients, buscant la millor manera perquè tinguin allò que necessiten en cada pas de la teràpia.

Desitjos de salvar la relació

Si el divorci no és el cas, però es tenen problemes per comunicar-se i viure tranquil·lament en parella i ja no saben què fer, el millor és visitar un professional que pugui oferir les eines adequades per a cada pas.

D’aquesta manera, es podrà aconseguir resposta per a tots els problemes i treballar-hi pas a pas, fent que les relacions de parella avancin i es pugui viure amb més tranquil·litat.

Pensant en això, la doctora Amengual brinda la seva teràpia de parella a Barcelona ciutat i en línia també. Proporciona diferents punts d’accés i facilita que les parelles puguin treballar els seus problemes, sense importar on siguin.

És recomanable que per a aquest servei s’acordi una cita i es tingui la ment oberta, ja que de vegades es tracta d’obrir-se una mica, escoltar i utilitzar algunes eines perquè tot millori.

La desconfiança, la gelosia, la dependència emocional i els problemes sexuals o de comunicació es poden treballar i resoldre si es té el desig d’aconseguir-ho de la manera correcta, arribant a tenir la millor relació possible i ser feliços junts.

Ajuda amb nens

Quan una parella amb fills té problemes, el més convenient és aconseguir ajuda perquè puguin sentir suport. Els nens són molt sensibles als canvis i als ambients carregats, de manera que solen sentir quan les coses no van bé.

Amb tot això, molts creen culpa, la qual cosa genera comportaments autodestructius que poden arribar a ser un problema seriós. Això fa que l’ajuda psicològica sigui la millor opció en tot moment.

Només caldrà tenir present que els nens no poden ser al centre del conflicte, però tampoc poden deixar-se de banda. És així com la teràpia pot ser una bona forma de combatre totes les coses dolentes que es puguin anar presentant i facilitar el procés per a tothom.

Treballar les emocions és molt important, ja que millora la forma de viure de les persones i les seves relacions amb altres persones i el seu entorn. En funció d’això, visitar un psicòleg pot convertir-se en la millor inversió de temps i diners, per la qual cosa s’ha de prendre la millor decisió possible.