L’esquiadora Aura Coronado es classifica per al festival esportiu juvenil més prestigiós del continent

És aquesta setmana i servirà a l'esquiadora de Castellar de n'Hug per tornar a l'alta competició d'esquí alpí, just un any després de la greu lesió que va patir a França

Aura Coronado té el bitllet per participar al Festival Olímpic de la Joventut Europea. Es tracta de l’esdeveniment esportiu més reconegut i valuós per als joves esportistes d’arreu d’Europa i es disputa cada dos anys sota el patrocini del Comitè Olímpic Internacional (COI).

El festival acull 14 disciplines d’hivern repartides entre 12 seus d’Itàlia, Àustria i Eslovènia. Hi participen esportistes de 14 a 18 anys de més de 45 països del continent. I Aura Coronado, de Castellar de n’Hug, competirà a les proves d’eslàlom, eslàlom gegant i súper gegant aquesta mateixa setmana, els dies 25, 26 i 28 de gener.

Coronado, del Torb Esports Club (amb seu a Castellar de n’Hug), enceta ara la seva etapa com a juvenil, després de proclamar-se campiona d’Espanya de les categories U14 i U16. Amb la participació al Festival Olímpic de la Joventut Europea, l’esquiadora torna a l’alta competició d’esquí alpí per la porta gran, just un any després de la greu lesió que va patir el desembre del 2021 a França.

X