El coworking de Viladomiu Nou i el que té la Cambra a la Diagonal de Barcelona ja poden intercanviar emprenedors

Les persones que solen treballar des de Viladomiu i que, puntualment, necessiten un espai per fer-ho des de Barcelona, ja poden aprofitar-ho. I els barcelonins també poden gaudir del seu espai a la colònia gironellenca

Conveni per compartir talent emprenedor entre la Cambra de Comerç i l’Ajuntament de Gironella. El president de la Cambra territorial, Joan Boix, i l’alcalde de Gironella, David Font, han signat aquest dimarts al matí una col·laboració per tal que els emprenedors adherits a la xarxa de coworkings de la Cambra de Comerç puguin aprofitar també l’Espai 9 de Viladomiu Nou per treballar-hi quan ho necessitin, i viceversa.

D’aquesta manera, els emprenedors que acostumen a treballar des de Viladomiu passen a tenir a disposició un espai cèntric a Barcelona, el HUB cambraDigital, a l’avinguda Diagonal, i la idea és que la Cambra signi acords com el de Gironella en diversos punts del país per tal que els emprenedors tinguin espais per tota Catalunya.

L’alcalde de Gironella, David Font, ha destacat just abans de la signatura que “les persones emprenedores ho han de veure com una oportunitat per generar sinergies” i ha celebrat que el conveni “situï Gironella dins el món de la Cambra”. “Ha de ser la primera pedra de moltes”, ha conclòs. En la mateixa línia, el president de la Cambra al Berguedà, Joan Boix, ha reivindicat que “és important que al Berguedà hi hagi un espai així i que sigui un lloc potent”.

Gironella, el segon hub fora de la capital

Aquesta col·laboració és la punta de llança d’un projecte que la Cambra de Comerç de Barcelona està liderant i definint a través de les seves Cambres territorials, i el qual té com a objectiu teixir una xarxa de hubs distribuïts pel territori amb l’objectiu d’incentivar la innovació dels municipis que integren la demarcació de la Cambra de Barcelona. De fet, l’acord materialitzat avui se suma al que ja es va signar el passat mes de novembre amb l’Ajuntament de Manlleu, el qual establia la unió entre el HUB
cambraDigital i el LAB. Espai coworking Manlleu.

La signatura del conveni ha comptat amb la participació del tercer tinent d’alcalde i regidor de polítiques de talent, innovació i turisme, Lluís Vall, de la directora de les Cambres territorials de la Cambra de Comerç de Barcelona, Txus Requena, i la responsable de la Cambra territorial del Berguedà, Anna Campasol.

X