Canvi d’ubicació imminent de la parada del bus urbà de la Font del Ros

A partir del dilluns 20 de febrer, la parada situada al carrer Prat de la Riba, davant del centre de pediatria, es traslladarà uns metres més enllà del mateix carrer i s’ubicarà a la cruïlla amb el carrer Francesc Macià

La nova parada del bus urbà a la Font del Ros de Berga. AJ BERGA

L’Ajuntament de Berga canviarà l’emplaçament de la parada “Font del Ros” del bus urbà. A partir del dilluns 20 de febrer, la parada situada al carrer Prat de la Riba, davant del centre de pediatria, es traslladarà uns metres més enllà del mateix carrer i s’ubicarà a la cruïlla amb el carrer Francesc Macià. Aquest canvi s’ha fet aprofitant les tasques de pintura viària efectuades durant l’execució de les obres de pavimentació de diversos trams del nucli urbà de la ciutat.

Altres millores

La parada “Font del Ros” forma part de l‘itinerari de les tres línies del bus urbà de Berga: Línia 1 – Ciutat; Línia 2 – Avià i Línia 3 – Casampons. El canvi d’ubicació de la parada és una acció que permetrà millorar la mobilitat a la zona. A més, el govern preveu la possibilitat d’instal·lar-hi una marquesina, tenint en compte que la cruïlla disposa d’un espai més ampli.