El Col·legi Oficial de Veterinaris concedeix el premi VETS a la ramaderia a Veterinaris d’Avià

El guardó reconeix la tasca d'un professional o d'una granja en la millora de les instal·lacions i la qualitat de la producció, en favor de la sostenibilitat i el benestar animal

Premi de prestigi per a Veterinaris d’Avià, que ofereix serveis veterinaris per a vaques i cavalls les 24 hores del dia. El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona ha concedit a l’empresa el premi VETS a la ramaderia. Ha estat en la tercera edició de l’acte de lliurament dels premis, celebrada aquest dimecres a l’Auditori AXA de Barcelona i presentada per la periodista Ana Boadas.

Rudy Gelinne i Ramon Farràs van recollir el premi, que reconeix la tasca d’un professional o d’una granja en la millora de les instal·lacions i la qualitat de la producció, en favor de la sostenibilitat i el benestar animal. Mercè Soler, subdirectora general de Ramaderia de la Generalitat, i Lali Coma, presidenta del Comitè de Granges del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona, van entregar el guardó a Gelinne i Farràs.

Més premiats

Tot plegat, en una gala on també es va premiar l’equip de gestió del coneixement de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Anna Ortonoves, l’Associació d’usuaris del gos pigall de Catalunya, Rafael Molina López, la investigadora Laila Darwich Soliva, la periodista Bàrbara Julbe Sallés, Jordi Manubens Grau, Albert Lloret, Jèssica Martín Cañabate, Héctor Cuerda López, Laura Campos Vives, Ignasi Farràs Guasch i Maria Àngels Calvo Torras.

X