Cau un arbre al passeig de la Pau durant les obres que s’estan fent a la vorera i fereix un vianant

Com a conseqüència de les obres, els operaris havien habilitat un carril entre tanques metàl·liques per esquivar la vorera. L'home passava per aquesta zona quan l'arbre ha cedit i ha quedat ferit.

Un arbre de grans dimensions ha caigut aquest dimarts al matí al mig del passeig de la Pau durant les obres que s’estan fent a la vorera nord del vial de pujada. L’arbre caigut ha tocat una persona, que ha resultat ferida i ha estat atesa pel SEM. Mossos i Policia Local també s’han desplaçat al lloc dels fets.

L’alcalde, Ivan Sànchez, i el regidor d’Urbanisme, Aleix Serra, s’han desplaçat al lloc dels fets en pocs minuts i han explicat a l’Aquí Berguedà que ha estat “un accident desafortunat i difícil de preveure”. L’arbre ha caigut quan els operaris han retirat part de la terra que el subjectava a terra. La part de l’arbre visible al carrer era gruixuda com la de la resta d’exemplars que l’envolten, però el tram de tronc que quedava cobert sota terra era molt més estret i, quan s’ha retirat la terra, l’exemplar no ha pogut aguantar dret.

Com a conseqüència de les obres, els operaris havien habilitat un carril entre tanques metàl·liques per esquivar la vorera. L’home passava per aquesta zona quan l’arbre ha cedit i ha quedat ferit.

La circulació pel vial de pujada del passeig de la Pau ha quedat interrompuda durant una estona, però s’ha pogut restablir tan bon punt s’ha retirat l’arbre del mig del carrer.

X