Fundació La Llar, el nou nom de la cinquantenària Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà

El resultat es va donar a conèixer aquest diumenge, durant la gala que la fundació va fer a l'escola per celebrar els 50 anys de vida del centre

La nova imatge i el nom nom de la Fundació La Llar, descobert durant la gala dels 50 anys. ANNA E PUIG

Adeu al concepte Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà. La història entitat -des de fa uns anys convertida en fundació- passa a dir-se La Llar, després d’un procés participatiu en què qualsevol persona va poder proposar i escollir el nom definitiu. El resultat es va donar a conèixer aquest diumenge, durant la gala que la fundació va fer a l’escola per celebrar els 50 anys de vida del centre. La gala va ser multitudinària i, a més, es va poder seguir en directe per Televisió del Berguedà.

La gala va comptar amb tota mena de sorpreses, des d’actuacions musicals fins a pilars castellers. I va ser precisament en un d’aquests pilars en què una enxaneta de la colla local, els Castellers de Berga, va donar a conèixer el nou nom i la renovació d’imatge de la fundació.

Dies enrere, la gerent de la fundació, Ester Comellas, ja havia explicat que, en només 48 hores de votacions, el procés participatiu va comptar amb la implicació de gairebé 600 persones.

https://twitter.com/cdberga/status/1640231964878815232
X