Com fer servir un comparador per trobar la millor assegurança

Patrocinat

En l’actualitat, comptar amb una assegurança de vida i de decessos s’ha convertit en una necessitat per a moltes persones. No obstant això, triar-ne l’adequada pot resultar un procés complex i aclaparador a causa de la gran quantitat d’opcions disponibles en el mercat. És per això que disposar d’un comparador d’assegurances com Segurzon facilita el procés de cerca i selecció per tal de trobar-ne el més adequat, ja que treballa amb més de deu companyies de primer nivell com mapfre, allianz i seguros preventiva.

Com funciona i quins avantatges té

El procés és fàcil i s’inicia responent unes preguntes sobre el teu perfil i l’assegurança que desitges contractar. D’aquesta manera, realitzen una cerca personalitzada i adaptada a les teves necessitats.
És important que indiquis les cobertures necessàries per a ajustar els productes i oferir-te preus aproximats, en només dos minuts, podràs completar les dades i visualitzar una llista de pòlisses que poden ser del teu interès, amb el seu respectiu preu i l’opció de triar directament una, o sol·licitar que un dels seus assessors t’ajudi en la teva elecció.

Com triar una assegurança de decessos

A l’hora d’escollir, és crucial considerar les garanties que ofereixen les companyies, el capital assegurat i l’evolució del preu de l’assegurança. A més, l’edat de l’assegurat juga un paper important en l’elecció del tipus de prima adequat quan escollim entre les diferents seguros de decesos, ja que cada tipus de prima té una evolució diferent:

· Prima natural: el preu es recalcula anualment en funció de l’edat de l’assegurat, per la qual cosa és recomanable per a persones joves, però perd atractiu per a persones grans.
· Prima anivellada: les primes es mantenen constants al llarg de la vida de l’assegurat, per la qual cosa és recomanable per a persones que desitgen tenir l’assegurança per a tota la vida i que no tinguin una edat molt avançada en contractar-la.
· Prima mixta: durant els primers anys es recalcula la prima segons l’edat de l’assegurat, però una vegada aconseguida l’edat pactada, les primes es mantenen constants, tret que el cost del servei funerari augmenti.
· Prima única: es paga la prima en un sol rebut i la cobertura roman vigent fins al moment de la defunció, per la qual cosa és recomanable per a persones majors de setanta anys que desitgen deixar tot lligat i no preocupar-se per futurs pagaments.

A més, les cobertures principals d’una assegurança de decessos inclouen serveis funeraris, trasllat del mort, atenció psicològica i gestions administratives. També es poden incloure cobertures addicionals, com a indemnització per dies d’hospitalització, esborrat de la vida digital, capital d’accidents, testament en línia i assistència mèdica telefònica a l’estranger.

Una de les millors opcions

Entre les opcions d’asseguradores destaca Seguros Preventiva, una companyia amb un ampli recorregut en el mercat especialitzada en pòlisses d’assistència i protecció familiar.
Pel que fa a les assegurances de decessos ofereix el programa Preventiva Única Plus per a persones majors de seixanta anys, que es comercialitza sota la modalitat de prima única. Els avantatges d’aquest programa inclouen una actualització de capital del 2% anual, repatriació a Espanya des de qualsevol lloc del món, assistència legal, acompanyament a menors i cura d’animals de companyia així com l’assistència psicològica als familiars i l’assessorament legal.

En conclusió, comptar amb una assegurança de vida i de decessos és una decisió important que requereix temps i investigació, i fer servir un comparador d’assegurances com Segurzon pot ajudar a simplificar el procés de cerca i selecció de l’assegurança adequada considerant les garanties que s’ofereixen, el capital assegurat i el tipus de prima. 

X