El ‘Crims’ de Catalunya Ràdio, al Berguedà: Carles Porta es fixa en l’accident a la mina Clara de l’Espà

És la tragèdia a la mina Clara de l'Espà, a Saldes. Hi van morir 34 miners i és considerat l'accident amb més víctimes mortals de la mineria a l'Estat espanyol

L’episodi d’aquesta setmana del programa Crims, de Catalunya Ràdio, narra un relat real que va passar al Berguedà fa gairebé 80 anys. És la tragèdia a la mina Clara de l’Espà, a Saldes. Hi van morir 34 miners i és considerat l’accident amb més víctimes mortals de la mineria a l’Estat espanyol. Encara ara, una dotzena de víctimes d’aquell accident no s’han pogut identificar i ningú les busca. Per sort, la periodista Maria Favà n’ha fet un llibre i s’ha convertit, també, en un testimoni imprescindible d’aquest episodi del programa radiofònic de Carles Porta.

X