El Berguedà esgarrapa medalles al campionat d’Espanya de trail

Tres medalles d'or per equips, un bronze individual i un bronze per equips, el balanç dels representants berguedans a l'estatal de trail per federacions autonòmiques

Pluja de medalles per a Catalunya (i per al Berguedà) al campionat d’Espanya de trail de federacions autonòmiques que aquest cap de setmana s’ha disputat a Lerín, a Navarra. La selecció catalana va dominar de manera aclaparadora i diversos berguedans que en formaven part van endur-se medalles.

En categoria absoluta, l’equip masculí va endur-se la medalla d’or. Entre el combinat català hi havia Toni Baños, que va ser desè a la classificació, i Roger Comellas, que va ser 23è. També es va penjar una medalla d’or per equips Sara Roca, que a banda va aconseguir pujar al tercer calaix del podi sub-23. I Guim Camprubí va ser 17è en categoria sub20 i va aconseguir la medalla de bronze per equips.

L’atleta del JAB Bel Calero va competir en el certamen defensant la selecció de les illes Balears. El combinat de l’arxipèlag va ser setè per equips i Calero, novena individual.

A banda dels corredors, Alfonso López va viatjar amb l’expedició catalana com a seleccionador i la també berguedana Vanesa Chirveches, com a delegada.

X