David Font exhibeix la feina feta a Gironella i fa una crida a anar a votar: “No hi ha res guanyat”

L'agrupació d'electors Més x Gironella es presenta davant la ciutadania omplint l'Espai Santa Eulàlia per fer balanç de les polítiques impulsades en els últims anys

David Font i el seu equip canvien de sigles, però mantenen el mateix projecte. És la idea que la candidatura vol transmetre durant aquesta campanya electoral, després de la transformació en agrupació d’electors i la desvinculació del projecte de Junts. Divendres al vespre, Més x Gironella va omplir l’Espai Santa Eulàlia per fer balanç de les polítiques que l’equip liderat per David Font ha impulsat en els últims mandats.

Un 80% del programa complert

L’alcalde de Gironella va defensar les polítiques impulsades per minimitzar l’impacte de la pandèmia en negocis i famílies, per un valor de 100.000 euros. També va destacar que, tot i el coronavirus, ha pogut complir prop del 80% del programa electoral que portava fa quatre anys, amb més de 7 milions invertits. Tot plegat Font ho atribueix a “tenir projectes, trucar moltes portes i ser persistents” per aconseguir ajuts d’altres administracions. L’actual alcalde va destacar especialment els prop de 4,5 milions que s’invertiran en l’estació d’autobusos o el canvi de tancaments de l’institut, així com fons europeus per a Viladomiu Vell o la residència.

L’acte a l’Espai Santa Eulàlia també va servir per presentar les persones que acompanyaran el candidat Font a les paperetes de Més x Gironella. Tenen edats, professions i, fins i tot, ideologies diferents, però Font va destacar que els uneix “un projecte coherent i potent per Gironella”.

Crida a anar a votar el 28 de maig

David Font també va començar a explicar com encara el projecte dels propers anys, sota el lema de Construïm el futur. Ho va fer argumentant que “el futur de Gironella s’ha de fer sobre la base de valors sòlids, com el respecte pel bé comú i per les persones, l’esforç o el diàleg i consens”. L’actual alcalde entén que cal treballar per “una Gironella més ordenada, amb més oportunitats per a tothom i que la ciutadania senti orgull de formar-ne part”.

Per tot plegat, va demanar als assistents que vagin a votar de forma massiva: “No hi ha res guanyat, i ens cal ser forts per ser reconeguts i reivindicar molts projectes de futur, i només ho farem amb una victòria clara el proper 28 de maig“. A les eleccions, s’enfrontarà a l’altra llista per al municipi, del PSC, encapçalada per Francesc Xavier Ruiz.

En els propers dies, l’equip de Més x Gironella farà trobades veïnals i explicarà algunes de les propostes que formen part del programa de govern futur.

X