Busca’t a la plaça: els infants agafen la batuta amb una Patum Infantil de Lluïment de traca i mocador

És el dia dels nadons amb el barret posat enfilats a l'esquena del pare o la mare. El dia dels infants a primera fila i els pares -la majoria, com a mínim- mirant-s'ho d'una mica més lluny.

Patien pel cel. Els gegants han reposat a cobert fins ben bé les 12 en punt per no mullar-se si, de cop, començava a ploure. Però el temps ha aguantat i la Patum Infantil ha viscut un matí de Lluïment per emmarcar. És el dia dels nadons amb el barret posat enfilats a l’esquena del pare o la mare. El dia dels infants a primera fila i els pares -la majoria, com a mínim- mirant-s’ho d’una mica més lluny. Si tu també hi eres o hi tenies els teus, busca’t a la plaça en aquesta galeria de l’Aquí Berguedà.

X