Els àngels de la Patum Infantil també estrenen vestits, com els de l’adulta

Les primeres noies que se'ls han posat han estat la Carla i la Júlia, els àngels de la Patum Infantil de Lluïment d'aquest migdia

La Patum Infantil d’aquest divendres serveix per lluir per primera vegada els nous vestits dels àngels. S’inspiren en els que també van estrenar ahir els àngels de la gran. Les primeres noies que se’ls han posat han estat la Carla i la Júlia, els àngels de la Patum Infantil de Lluïment d’aquest migdia.

La cap de colla de la comparsa, Jennifer Prat, explica a l’Aquí Berguedà que feia anys que ho meditaven: “Volíem donar-li un toc diferent perquè se’ns veiés més”. I el resultat ha estat “una adaptació d’uns vestits que els àngels havien portat fa molts anys”. Prat creu que els antics vestits “enfosquien molt la imatge” i ara això s’ha resolt amb una samarreta daurada i una faldilla blava, amb flors.

Els gegants de la Infantil també estrenaran vestits el 2024, quan ho facin els de la gran

Els gegants de la Patum Infantil també estrenaran vestits l’any que ve. Portaran una adaptació dels vestits que es faran per la Patum dels grans, fets pel berguedà Jordi Rafart, i que s’han decidit a través d’un concurs de projectes amb votació popular.

X