Tres detinguts per un robatori violent a Avià: van agredir la víctima amb pals i pedres, abans de robar-li

Un dels detinguts va tocar el timbre de casa de la víctima de matinada per demanar-li aigua i va molestar-la fins que va aconseguir fer-la sortir del domicili. Un cop fora, els altres tres implicats s'hi van abraonar i el van agredir, abans de robar-li tabac i diners.

Cotxe de Mossos d'Esquadra. ACN / ARXIU

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta setmana tres homes de 20, 21 i 51 anys com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència. A un d’ells se l’ha detingut per un delicte de lesions i amenaces.

Tots tres van participar en un robatori de principis de mes a Avià. Els fets van passar el 6 de setembre: pels volts de les dues de la matinada un home va tocar el timbre de casa la víctima i li va demanar un got d’aigua, la víctima li va dir que no li donava, però li va indicar on hi havia una font. L’home va marxar, però poc després va tornar i va estar una bona estona picant la porta i molestant la víctima.

Finalment, va marxar, però minuts després la víctima va tornar a sentir un soroll i va decidir sortir a fora, pensant que era la mateixa persona. Un cop a fora, tres homes se li van tirar al damunt i el van començar a agredir amb pals, pedres i altres objectes. Després, el van fer entrar al domicili mentre l’amenaçaven amb un ganivet al coll i el van continuar agredint. Li van sostreure diners, tabac i algun objecte.

Diverses contusions i la mà esquerra immobilitzada

La víctima va ser atesa per diverses contusions al cap, a la cara i al cos, a més d’una fractura a la mà esquerra que va requerir la immobilització amb guix.

Arran d’aquests fets els mossos van obrir una investigació i van esbrinar que els autors eren quatre. L’home que va trucar demanant un got d’aigua estava confabulat amb els altres tres i el seu objectiu era fer sortir la víctima de casa seva perquè els altres el poguessin assaltar i robar.

Entre dilluns i dimarts d’aquesta setmana els mossos van localitzar i detenir tres dels presumptes autors a Berga. La investigació continua oberta per tal de localitzar l’últim implicat. Els detinguts van passar ahir, dimecres, a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga.

X