Aleix Serra assumeix les funcions d’alcalde de Berga durant almenys sis setmanes

L'alcalde, Ivan Sànchez, està de baixa per paternitat. Fonts del govern han aclarit que Sànchez estarà de baixa aquest pròxim mes i mig i confien que, després, la tornada pugui ser progressiva per facilitar la conciliació.

Relleu temporal a l’alcaldia de Berga. Durant almenys un mes i mig el regidor d’Urbanisme i primer tinent d’alcalde, Aleix Serra, assumirà les funcions d’alcalde perquè l’alcalde, Ivan Sànchez, estarà de baixa per paternitat.

Fonts del govern han assegurat que la idea és que Sànchez pugui gaudir d’aquest mes i mig dedicat exclusivament a la seva paternitat i que, després, la reincorporació pugui ser progressiva per tal de facilitar la conciliació.

Tot i estar de baixa, està previst que Ivan Sànchez participi en actes puntuals, com ara una taula rodona a Manresa entre els alcaldes de les capitals de la Catalunya central, programada pel 7 de novembre. Això sí, les funcions més quotidianes les assumirà Aleix Serra.