Novemberfest 2023: així serà la primera festa de la cervesa d’Avià

Serà el 18 de novembre al Parc del Tossal, que s'omplirà d'activitats per a tots els públics amb parades d'artesania i cerveseres artesanes.

La cervesa Cornèlia Technopunk, feta amb llúpol d'Avià, serà protagonista de la primera Novemberfest. UNTAPPD

Neix el Novemberfest, la primera festa de la cervesa d’Avià. Serà el proper dissabte, 18 de novembre, al Parc del Tossal, que s’omplirà d’activitats per a tots els públics amb parades d’artesania i cerveseres artesanes. Es tracta d’una iniciativa de l’entitat l’Horta de Cal Faneka, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Avià.

Al Parc del Tossal, durant tot el dia hi haurà parades amb productes d’artesania, alimentació o beguda i un servei de barra amb diferents opcions per provar cerveses artesanes. 

La festa començarà a les 11 del matí amb un taller de cervesa artesana, on els assistents podran descobrir com crear la seva pròpia cervesa IPA (India Pale Ale). A dos quarts de 12 (11.30 h), hi haurà activitats infantils per als més menuts, amb jocs gegants i monitores de lleure que faran gaudir als nens i nenes que hi assisteixin. 

A partir de les 12 i fins a la una del migdia (13 h), hi haurà la Happy Hour de la cervesa artesana Cornèlia Teknopunk, feta amb llúpol d’Avià i malta del Segrià. 

Seguidament, a les dues del migdia (14 h) hi haurà un dinar popular amb caldo, botifarres, xistorres i també una opció vegana. Els tiquets per poder ser al dinar es poden adquirir prèviament al Bar Padró, al Bar de l’Ateneu o a l’Ateneu Llibertari del Berguedà. També es pot fer la reserva a través del correu electrònic calfaneka@gmail.com.

A la tarda, la festa del Novemberfest continuarà a les 4 de la tarda (16 h) amb un bingo musical a càrrec de les integrants del programa Las notïsiass de Ràdio Pinsania. Els cartons per poder jugar al bingo es podran adquirir el mateix dia de la festa. 

Com a fi de festa, a partir de les 6 de la tarda (18 h) i fins a la mitjanit (0 h) hi haurà diferents concerts per amenitzar el primer Novemberfest avianès. Es podrà escoltar música soul, rock’n’roll, punk, psycobilly, elektro i tekno de la mà de diferents punxadiscos que posaran ritme a la celebració. 

X