Pluja de medalles berguedanes als campionats de Catalunya d’atletisme

Fins a 7 atletes o equips del Berguedà han pujat al podi d'un campionat de Catalunya aquest cap de setmana: a Sabadell s'hi ha disputat el de cros; i a Ulldemolins, el de curses verticals. I el JAB ha fet un tros de paper a tot arreu.

Els atletes del JAB Berga han protagonitzat un paper magnífic aquest cap de setmana. L’entitat berguedana ha arrasat al Campionat de Catalunya de cros màster a Sabadell i al Campionat de Catalunya de Curses Verticals d’Ulldemolins.

Pel que fa a la cursa que es va disputar a la capital vallesana, Núria Cascante va ser la guanyadora amb una marca de 18:34, seguida de Susagna Rodríguez, amb un temps de 18:56, liderant d’aquesta manera la prova femenina de la categoria F35. L’atleta del JAB Eva Palma va ser la cinquena classificada, però malgrat no aconseguir estar al podi, va ajudar al fet que les tres atletes berguedanes aconseguissin la primera posició al Campionat de Catalunya com a equip femení.

Bona actuació tántrico a Sabadell com a Ulldemolins

D’altra banda, a Ulldemolins, el JAB Berga també va arrasar al Campionat de Curses Verticals. Roger Comellas va ser el primer classificat de la categoria sènior masculina i Diame Daouda va obtenir una molt bona tercera posició en la mateixa categoria.

Qui també va rebre medalles d’or, van ser Eduard Pifarre i Frederic Garrido, que van ser els primers classificats en la categoria màster masculí i M65, respectivament. Per últim Gregori Bernardo va assolir la sisena posició en la categoria M50.

Per arrodonir el cap de setmana, la cursa Urban Kids de Berga, organitzada pel JAB Berga va ser tot un èxit, on van participar nens i nenes de tota la comarca.

X