El calendari solidari del 2024 de la Fundació La Llar se centrarà en l’esport inclusiu

Hi haurà calendaris de paret i de sobretaula a un preu de 5 euros

Enguany serà el tretzè any que es farà el Calendari Solidari de la Fundació La Llar. En aquesta edició, el calendari gira entorn de l’esport inclusiu i la salut, tant física com emocional, i com sempre, els protagonistes seran els usuaris de l’entitat.

Les imatges d’aquest calendari solidari capturen dotze moments que se centren en la importància de la inclusió en l’àmbit esportiu i la cura preventiva de la salut. Aquestes escenes pretenen reivindicar la necessitat de desenvolupar programes esportius i saludables, que siguin integradors; alhora, promoure la participació de persones amb diversitat funcional en competicions i esdeveniments esportius, així com millorar l’accessibilitat de les instal·lacions esportives, fent patent que l’esport és una pràctica sana per a tothom. Conjuntament, es vol posar de manifest el valor de l’autocura, l’esport inclusiu i els hàbits saludables.

Com cada any, hi haurà calendaris de paret i de sobretaula a un preu de 5 euros. Tots els beneficis que s’aconsegueixin arran d’aquesta iniciativa aniran destinats a l’Escola Santa Maria de Queralt.

Els col·laboradors d’enguany

Aquest calendari, però, no seria possible sense la labor que fa l’Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis de Berga (AFTDAO), que ha estat al costat del projecte des de l’inici, immortalitzant les emocions i l’essència de la Fundació La Llar i proporcionant tot el material fotogràfic. Ermínia Altarriba ha estat l’encarregada de crear el disseny del calendari i maquetar-lo i l’empresa berguedana Algèmica n’ha estat el patrocinador principal.

Carme Valletbò, directora del Taller Coloma, explica que “fer el calendari els fa molta il·lusió, perquè a més, la gent n’està pendent i cada any l’espera amb moltes ganes”. Un calendari solidari, doncs, que no és només molt més que un recull d’imatges, sinó que també és un testimoni de dues de les missions pioneres de l’entitat, la promoció de l’autocura i el fet de fer de la inclusió social una realitat.

X