Maria Dolors Daura, històrica metgessa de família d’Avià, rep el premi a l’excel·lència professional

La metgessa, que es jubilarà aviat, va arribar al poble amb 24 anys per iniciar la seva carrera professional i sempre n'ha guardat un gran record. Actualment treballa al CAP de Sant Sadurní d'Anoia.

Premi a l’excel·lència professional per Maria Dolors Daura, qui va exercir com a metgessa de família durant 19 anys a Avià. Li ha atorgat el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

La metgessa, que es jubilarà aviat, va arribar al poble amb 24 anys per iniciar la seva carrera professional i sempre n’ha guardat un gran record. Actualment treballa al CAP de Sant Sadurní d’Anoia.

En una publicació de l’Ajuntament d’Avià a les xarxes, Daura envia “una salutació i agraïment a tota la població avianesa, començant per tots i cadascun dels diferents equips de govern de l’ajuntament amb els que vaig coincidir, per l’acollida i la col·laboració que em vàreu donar en tot moment”. La metgessa també dedica una part d’aquest premi “a tots aquells que, amb el seu esforç van contribuir a fer que l’Atenció Primària de Salut a Avià tingués el reconeixement que es mereixia”.