Desmantellen una altra plantació de marihuana al polígon de la Valldan: és la segona en menys d’un mes

S'hi han trobat 1.900 plantes de marihuana repartides en dues estances i a punt per ser tallades. En una tercera estança s'hi ha trobat més plantes en una fase més inicial de creixement.

Nova plantació de marihuana desmantellada en una nau del polígon de la Valldan. Aquest dimecres al matí els Mossos d’Esquadra han posat en marxa un dispositiu que ha acabat amb la detenció de dues persones —dos homes de 38 i 52 anys— com a responsables o implicats en la plantació.

L’entrada a la nau s’ha iniciat pels volts de les 9 del matí i s’hi han localitzat 1.900 plantes de marihuana. Fonts dels Mossos han confirmat a l’Aquí Berguedà que les plantes estaven distribuïdes en dues estances i que estaven en el seu nivell màxim de creixement, a punt per ser tallades. En una tercera estança s’hi ha trobat més marihuana, plantada feia poc temps.

Als dos homes detinguts se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric per tenir la llum punxada.

Sense relació amb l’altra desmantellament d’aquest novembre

És la segona plantació que es desmantella al polígon de la Valldan en menys d’un mes. A principis de novembre els Mossos ja van localitzar-ne una altra, amb gairebé 4.000 plantes de marihuana al seu interior. En aquella ocasió es va detenir un home de 24 anys i un altre de 28 com a responsables del cultiu.

Tot i això, els Mossos descarten, per ara, que tots dos casos tinguin relació. I detallen que la investigació d’aquest segon cas va començar a principis de mes i ha culminat aquest dimecres després de setmanes estirant fils per treure’n l’entrellat.