Un any i mig sense pàrquing a l’hospital

Patrocinat

Una de les infraestructures que ens genera orgull i sentiment de pertinença és l’hospital. Tots els grups polítics de l’Ajuntament el defensem i intentem atendre’n les demandes, sigui des del govern o des de l’oposició.

El 25 d’abril de 2022 es tancava el terraplè on usuaris i treballadors aparcaven cada dia gratuïtament. Un any i set mesos després segueix tancat i barrat, amb el greuge que suposa haver d’aparcar prop de l’hospital pagant zona blava, estiguis malalt o no. Si a aquest fet hi afegim que durant aquest desembre haurien de començar les obres d’accés a les noves urgències, el nombre de places d’aparcament de franc encara es reduirà més.

Som on som perquè des del maig l’equip de govern groc (CUP i ERC) no ha estat capaç de resoldre la situació

Per tant, des de Junts diem clarament que la situació empitjora i que cal buscar una solució immediata. Som on som perquè des del maig l’equip de govern groc (CUP i ERC) no ha estat capaç de resoldre la situació. El regidor Serra va assegurar al ple d’octubre que ho teníem a punt però altra vegada, res de res. Arribats a finals de novembre, tampoc s’albira cap solució.

Si bé he redactat aquest article a 22 de novembre —degut a la publicació de la revista— espero haver de celebrar que no tenia raó i que durant el mes de desembre l’equip de govern ha fet la feina que li pertoca. En tot cas, i tant si això passa com si no, altra vegada s’haurà arribat molt (massa) tard.

RAMÓN CABALLÉ · Junts per Berga