El Tossalet es refà de l’incendi: dijous reobrirà tots els espais del centre, excepte la sala de fitness

Els gestors confien poder obrir la sala de fitness la setmana vinent, ja que és la part més afectada pel foc. El que sí que estarà obert és l'espai de fitness exterior, que es podrà fer servir amb reserva prèvia i places limitades.

El centre esportiu El Tossalet, de Berga, reobrirà portes aquest dijous, 30 de novembre, després de recuperar-se de l’incendi que va patir la matinada de dijous a divendres de la setmana passada. El centre obrirà gairebé tots els seus espais: només romandrà tancada la sala de fitness, que els gestors confien poder reobrir la setmana vinent, ja que és la part que va quedar més afectada a causa del foc.

El director, Albert Navarrete, ha explicat a l’Aquí Berguedà que aquests últims dies s’ha treballat “a marxes forçades” per intentar reduir terminis i poder reobrir l’espai. La part més afectada —ha dit— va ser la instal·lació elèctrica, que s’està canviant. També hi va haver afectacions als desaigües i les canonades. A banda, els operaris han hagut de netejar i repintar diverses parts del centre. “Estem molt agraïts perquè tothom està responent molt de pressa”, ha assegurat Navarrete.

Sense sala de fitness, però amb espai exterior

De moment, un cartell a l’entrada del Tossalet explica als usuaris com serà la reobertura, dijous:

La piscina i cursets estaran oberts amb normalitat, així com vestidors i la planta -1 estaran 100% operatius.

Les activitats dirigides també estaran 100% operatives. A la sala petita hi accedirem amb normalitat. A les sales de cycling i gran haurem d’accedir-hi per les escales d’emergència al final del passadís de vestidors, baixant-les i entrant per sala de cycling. Hi haurà cartells indicadors.

La sala de fitness encara no estarà operativa, però sí l’espai exterior de la sala de fitness, al qual podreu accedir des del pàrquing. Les condicions d’utilització seran sota estricta reserva, amb places limitades, una hora al dia i amb franges com les de les classes que comencin a l’hora en punt i acabin a l’hora en punt (de 7 a 8, de 8 a 9…).

La previsió d’obertura de la sala de fitness la tindrem en breu.