Berga, al mapa del karate estatal: vendaval de podis amb segell berguedà al campionat d’Espanya

Guille Reyes, mestre del CEEC a Berga, s'ha proclamat campió d'Espanya. El seu alumne, Alguer Colomer, també; Oleguer Llibre ha estat subcampió sub-21; i Martí Sánchez ha pujat al podi cadet.

El Club Budokan, que imparteix classes a Ripoll i al gimnàs CEEC de Berga, ha brillat a la Copa Nintai, una competició de karate de contacte en què participen fins a 8 països diferents i diverses capitals de l’Estat.

El berguedà Guille Reyes, mestre de l’escola de karate de Berga, s’ha proclamat campió d’Espanya en la modalitat Kata Màster. El seu alumne, Alguer Colomer, s’ha proclamat campió d’Espanya en la categoria de cadet; i Oleguer Llibre s’ha proclamat subcampió d’Espanya en categoria sub-21. També en clau berguedana, Martí Sánchez, fill de Berga, ha pujat al tercer esglaó del podi en cadet.

Alguer Colomer, un any per treure’s el barret

El 2023 ha estat especialment positiu per a Alguer Colomer, que només ha perdut un sol combat en tot l’any i ha arrasat allà on ha competit: ha assolit els títols de subcampió d’Espanya cadet en la Copa Ikoku; campió de Catalunya en la competició federada de contacte; campió de la Copa Catalana federada de karate de contacte; i aquest cap de setmana, campió d’Espanya a la Copa Nintai.