S’incendia l’escala d’un bloc del carrer del Carme, al barri vell de Berga

El foc, extingit sense ferits, va originar-se quan passaven pocs minuts de les 12 de la nit i va afectar un edifici de cinc plantes, de les quals només n'hi havia una d'habitada.

Els equips d'extinció, treballant des de la plaça de Sant Pere en l'incendi d'aquesta nit. M.M.

Ensurt de nit al barri vell de Berga. L’escala d’un bloc del carrer del Carme s’ha incendiat completament per culpa d’una assecadora que va començar a cremar pels volts de les dotze de la nit de dijous a divendres. Els Bombers van rebre l’avís per part de la Policia Local a les 00.13 h i van activar 4 dotacions per apagar l’incendi.

L’incendi va ser al número 10 del carrer del Carme. És un bloc de pisos amb planta baixa i quatre pisos més. Ara bé, només estava habitat el segon, que és on es va originar l’incendi. El foc no va afectar l’habitatge, però sí que va cremar completament l’escala. La família que hi vivia, però, va poder ser rescatada i en va sortir il·lesa.

El foc es va donar per extingit cap a tres quarts de dues de la matinada (1.45 h). A partir d’aquí, es va traslladar la família afectada a l’alberg per passar-hi la nit, atès que la tercera i la quarta planta de l’edifici estaven apuntalades i calia valorar tècnicament l’estat de l’immoble abans de tornar-hi a fer vida. Està previst que els serveis tècnics de l’Ajuntament ho facin avui mateix.