Bergamoda 2024: tots els detalls de la nova fira comercial que la unió de botiguers portarà al parc de les Aubes

La unió de botiguers de Berga ha decidit convertir el que habitualment era una campanya basada en sortejos en una fira en un espai inèdit de la ciutat.

La quarta edició de la Bergamoda arriba carregada de novetats i amb un nou format. La unió de botiguers de la ciutat, Bergacomercial, ha decidit convertir el que habitualment era una campanya basada en sortejos en una fira al centre de la ciutat. L’espai firal, a més, serà en una zona on aquesta mena d’esdeveniments no hi són habituals: el parc de les Aubes, entre el passeig de la Pau i la Font del Ros.

La fira de la Bergamoda serà el 20 d’abril, des de les 5 de la tarda fins a les 11 de la nit. Durant aquestes sis hores, més d’una vintena de comerços de la ciutat del sector dels complements, la moda, la moda infantil i l’estètica exhibiran al parc de les Aubes els productes de la nova temporada que ofereixen a les seves botigues. També hi haurà food trucks perquè els visitants puguin menjar i una parada de formatges.

Un sorteig a tota la ciutat

La presidenta de Bergacomercial, Jordina Serrano, ha explicat en la presentació de la fira que, més enllà de la vintena d’establiments que hi participaran, es farà un sorteig a tots els comerços del sector de la moda de la ciutat —tant els que són a la fira com els que no— del qual encara no n’han volgut avançar massa detalls.

Serrano ha dit, això sí, que es recolliran tiquets de compra a les botigues de moda de tota la ciutat i que el sorteig “no seran els vals de compra d’altres anys, però també serà molt atractiu” i s’anirà anunciant a través de les xarxes socials de la unió de botiguers en els pròxims dies.

La primera fira de l’any a la ciutat

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Berga, Ermínia Altarriba, ha celebrat la creació d’una nova fira a la ciutat i ha destacat el bon moment de la ciutat en aquest sentit: “Cada cop més sovint, les entitats ens proporcionen al·licients com aquest per treballar. Les fires són apostes de futur i tenen molta visibilitat“. I ha recalcat que, en el cas de la Bergamoda, va lligada a “un esforç logístic per condicionar espais que no estan preparats o que no han acollit mai fires”.

La Bergamoda —ha dit Altarriba— serà la primera de prop d’una desena de fires que es faran a Berga durant l’any. De fet, en pocs dies, la ciutat també acollirà la Fira del Formatge que es va haver de suspendre fa unes setmanes per la meteorologia i també la Fira de Maig, al passeig de la Indústria.