Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El Casal d’Europa del Berguedà ha escollit Polònia com a país per dedicar el Dia d’Europa

El Casal d’Europa del Berguedà celebra divendres que ve, dia 4 de maig, el Dia d’Europa, que aquest any es dedica al país de Polònia. L’acte, que començarà a les 7 de la tarda, comptarà amb la presència del cònsol de Polònia i representants de la Generalitat de Catalunya. Hi haurà l’actuació d’un quartet de corda polonès. I també es podrà visitar una exposició sobre la trajectòria de Lech Valesa, expresident de Polònia.
Durant l’acte del proper divendres al Casal d’Europa, a Berga, es lliuraran els premis Gibert, que cada any distingeixen els millors treballs de recerca dels alumnes de Batxillerat del Berguedà. També s’atorgarà el premi a l’esportista berguedà que més ha destacat a Europa. A l’empresa de la comarca amb més projecció europea. I s’atorgarà el premi Berguedans al Món, que en aquest cas, ja s’ha donat a conèixer el guardonat d’aquesta edició: serà el músic i compositor berguedà Salvador Pueyo.
La celebració del Dia d’Europa, dedicat a Polònia, es clourà amb un piscolabis amb productes típics polacs.

Comentaris