General

Una exposició recull fotografies de la Patum durant els últims 50 anys

‘Recordant… imatges de Patum’ és l’exposició que aquests dies es pot veure al vestíbul del Pavelló de Suècia. Es tracta d’un recull de 32 fotografies fetes per Josep Pons, que permeten fer un ampli repàs a la història i l’evolució de la festa berguedana. La mostra dóna molta informació, ja que a través de les fotografies es pot veure com ha anat canviant la festa. Per exemple, abans hi havia menys gent a la plaça i, per tant, es comptava amb més espai per fer els salts. També es interessant per les imatges de Pons capten totes moviment, que transmet que es tracta d’una festa viva. A més, els visitants podran veure alguns berguedans ‘de sempre’.
Un centenar de persones van assistir ahir a la inauguració de l’exposició, que es podrà visitar fins al proper dia 16 de juny.

Comentaris