PeuSA MAig 2020

General

Espinalbet acabarà les obres de la xarxa de sanejament l’any que ve

L’Ajuntament de Castellar del Riu preveu que al llarg de l’any que ve s’acabaran les obres per dotar Espinalbet d’una xarxa de sanejament. Durant aquest any 2008, s’ha portat a terme la primera fase del projecte que ha inclòs la construcció de l’estació depuradora d’aigües residuals i de la xarxa de col·lectors de la zona de l’antiga carretera dels Rasos de Peguera, del càmping Aiguadora i del restaurant Els Roures.
Es tracta d’un projecte important per a Espinalbet que fins ara no comptava ni amb xarxa de sanejament ni tractament de les aigües residuals. Només la primera fase ha tingut un pressupost de més de 700.000 euros i en total és previst que el projecte costi més d’un milió cent mil euros.
Un altre dels projectes en els qual treballa l’ajuntament és la recerca del finançament per fer un local municipal a Llinars. De moment, s’està parlant del tema amb la Diputació de Barcelona.

Comentaris