Runa a Sac - Containers del Berguedà

General

ERC i ICV fan actes de campanya de les eleccions europees aquest divendres a Berga

La campanya electoral de les eleccions europees comporta que aquests dies previs al 7 de juny –que és el dia que tenim la cita a les urnes– es facin actes de campanya a arreu. A Berga, aquesta setmana ja va en va fer un el candidat de CiU a Europa, Ramon Tremosa, i n’hi ha d’altres de previstos per aquest divendres. Són actes de campanya d’ERC i d’ICV.
El secretari general d’Esquerra Republicana, Joan Puigcercós, serà demà, divendres, en un dels actes de campanya de les europees, on ERC hi presenta Oriol Junqueras. El míting de Puigcercós començarà a les 8 del vespre al Pavelló de Suècia.
Una hora abans, a les 7, Iniciativa per Catalunya Verds, ha convocat una conferència col·loqui sobre les eleccions europees “Crisi de dretes, solucions d’esquerres”, aquest és el lema que presenta el partit ecologista per les eleccions europees, amb Raül Romeva com a candidat. A Berga, la xerrada anirà a càrrec de Xavier Rubio, regidor de Solidaritat de l’Ajuntament de Manresa, i d’Albert Marañón, regidor de Solidaritat i Cooperació de Sant Joan de Vilatorrada. Es farà a les 7 de la tarda al local d’ICV, a la plaça Sant Joan.

Comentaris