Runa a Sac - Containers del Berguedà

General

El Berguedà promociona la gastronomia, l’agroalimentació i el turisme a Tolosa

Des d’avui, dijous, fins dissabte, el Berguedà participa en un espai de promoció de l’agroalimentació i el turisme a Tolosa. Seguint amb la campanya “Posa el Berguedà al teu plat”, la comarca dóna a conèixer la seva gastronomia i els seus productes artesans agroalimentaris. Aquesta tarda ja s’ha fet una mostra gastronòmica a la plaça Saint Georges d’aquesta ciutat francesa en què diversos cuiners del Berguedà han preparat un menú degustació.
I demà, divendres, i demà passat, dissabte, diversos artesans faran parada dels seus productes a la mateixa plaça, de les 9 del matí a les 7 de la tarda. L’objectiu és donar a conèixer no només l’oferta gastronòmica sinó també els productes agroalimentaris berguedans, per tal que els coneguin i si volen els puguin introduir en els canals de distribució i comercialització francesos. A més, a banda de les parades de productes també n’hi haurà una amb informació turística de la comarca per potenciar el turisme francès al Berguedà.
Aquesta acció és fruit del treball conjunt entre el Consell Comarcal del Berguedà, el Consorci del Parc Fluvial del Llobregat, el Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs-Berguedà, l’associació Hostaleria i Turisme del Berguedà i l’Associació de Productors Agroalimentaris.

Comentaris