Teatre Hivern 2021

General

Tret de sortida de la temporada d’esquí a les estacions de La Molina i Masella

Les estacions d’esquí de La Molina i Masella han donat avui, divendres, el tret de sortida a la temporada d’esquí gràcies a la nevada del cap de setmana passat, que ha deixat gruixos de 15 a 30 centímetres de neu. Amb una temperatura d’allò més primaveral, rondant els 15ºC a la cota 1.700, La Molina ha obert de forma gratuïta la Pista Llarga i dos remuntadors, mentre que Masella ha optat per fer pagar un forfet reduït als esquiadors, que han pogut gaudir de vuit pistes, quatre remuntadors i un total de sis quilòmetres esquiables.
De moment, està previst que La Molina obri només aquest cap de setmana i el següent per després obrir ininterrompudament a partir del 28 de novembre, sempre i quan les temperatures ho permetin. Una de les novetats d’aquesta temporada és el nou telecadira de Cap de Comella, que és de sis places i desembragable. També s’ha creat una pista nova a la zona del Roc Blanc i se n’han remodelat dues més.
L’estació de la Masella també ha aprofitat per obrir aquest divendres una part de les seves pistes a un preu de forfait reduït i amb gruixos de 20 a 30 centímetres. De moment, hi ha un sis quilòmetres de domini esquiable i unes vuit pistes obertes. A mitjans del mes de desembre es podrà inaugurar el nou sector de la Pia, amb pistes noves, quatre quilòmetres més de domini esquiable i un telecadira de sis places. Això serà en una primera fase. I en una segona, en aquest espai s’hi construirà un nou edifici de serveis.

Estic amb tu

Comentaris