General

Un home mor en un accident de cotxe a la carretera que va de Casserres a Puig-reig

Un home ha mort aquesta tarda en un accident de trànsit al terme municipal de Puig-reig. Els fet han passat a la carretera BV-4131, que és la que uneix Puig-reig amb Casserres, i concretament al punt quilomètric 10,3. La víctima mortal és un home veí de Manresa, Joaquim G.G., de 63 anys.
El cotxe circulava en direcció sud, cap a Puig-reig, per la carretera que ve de Casserres i que té molts revolts. Es dóna el cas però, que l’accident s’ha produït justament en un tram de recta, la que es coneix com la recta del Lladó. El vehicle ha sortit de la via per causes que es desconeixen i després ha xocat amb un arbre. El conductor i únic ocupant del vehicle ha mort a l’instant.
Fins al lloc de l’accident s’hi han desplaçat sis dotacions dels Mossos d’Esquadra i quatre dels Bombers de la Generalitat.

Comentaris