Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

General

El Berguedà veu els jocs olímpics d’hivern com una oportunitat per obrir l’estació dels Rasos de Peguera

El Berguedà veu els jocs olímpics d’hivern com una oportunitat per obrir els Rasos de Peguera. Des del Consorci de Turisme de l’Alt Berguedà han fet arribar una carta a l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, per oferir la comarca com a subseu olímpica en cas que Barcelona acabi sent la seu dels jocs olímpics d’hivern de l’any 2022. El president del Consorci de Turisme i president també del Consell Comarcal, Sergi Roca, s’ha referit especialment a les estacions d’esquí dels Rasos de Peguera i de Coll de Pal.
Tot i que l’estació dels Rasos de Peguera actualment està tancada, Sergi Roca ha destacat el potencial que pot tenir i està convençut que si es tingués en compte per uns jocs d’hivern sortiria inversió privada per reactivar els Rasos.
El Berguedà posa a disposició tota l’oferta turística i també els recursos tècnics i humans necessaris per si els jocs olímpics d’hivern del 2022 es fan a Catalunya (aquesta setmana hem sabut que Barcelona encapçalarà una candidatura per optar a l’organització d’aquests jocs). Seria una possibilitat, ha dit Roca, de desenvolupar territorialment i econòmica la comarca, així com també per dinamitzar el comerç i el turisme.

Estic amb tu

Comentaris