General

Olvan invertirà els més de 97.000 euros del nou pla Zapatero en set projectes

Olvan invertirà la subvenció del nou Pla Zapatero en set projectes diferents. Al municipi li toquen més de 97.000 euros del Fons Estatal d’Ocupació i Sostenibilitat Local i l’Ajuntament ha decidit invertir-los en petites obres centrades en temes tecnològics, energètics i educatius, entre d’altres.
L’any passat, amb els diners del Pla Zapatero Olvan va urbanitzar el passeig que dóna accés a l’escola bressol, va millorar la façana posterior de l’edifici de l’Ajuntament i va renovar l’enllumenat del nucli antic. En aquesta ocasió l’ajut econòmic s’invertirà en set projectes més menors.
En concret, es farà una actuació a l’escola d’Olvan que consistirà en la creació d’un nou espai d’arxiu i de magatzem. També es traslladarà el telecentre, que ara s’ubica a la primera planta de l’Ajuntament i que passarà a la planta baixa per fer-lo més accessible, suprimint així les barreres arquitectòniques.
Una altra de les actuacions consistirà en millorar l’enllumenat públic de la zona de Cal Magí, on es renovaran fanals i s’endreçarà el cablejat elèctric aeri que hi ha en aquesta zona. També es canviarà l’enllumenat del carrer Mestre Malles. Més coses: es renovarà la xarxa de distribució d’aigua des d’Olvan fins a la masia La Parera. I s’implantaran noves mesures de seguretat viària que seran dos reductors de velocitat al nucli d’Olvan.
I el setè projecte que contempla Olvan és la creació d’una àrea lúdico esportiva a la zona d’equipaments.
L’alcaldessa també ha explicat que la idea no és executar tots els projectes alhora sinó fer-ho amb dues tongades. Unes quantes obres es farien en una primera part, entre la primavera i l’estiu; i la resta, a partir de setembre i fins a final d’any.

Comentaris