General

Vallcebre farà obres de millora a les instal·lacions de l’Ajuntament

El Fons Estatal d’Ocupació i Sostenibilitat Local, el nou pla Zapatero, permetrà a Vallcebre renovar les instal·lacions de l’Ajuntament. Al municipi li corresponen 29.000 euros d’aquest pla d’ajuts, que es calculen segons el nombre d’habitants de cada municipi. No són molts diners, però seran suficients per fer una redistribució dels 90 metres quadrats de superfície que té l’Ajuntament perquè els regidors i funcionaris treballin amb més comoditat. També es canviarà part del mobiliari.
La previsió de l’alcalde, Xavier Huguet, és que si el projecte s’aprova sense problemes, les obres es puguin fer a la primavera. Els treballs duraran unes tres setmanes, de manera que no serà necessari traslladar els serveis municipals.

Comentaris