Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

25 persones “fan dissabte” al peu del riu Llobregat a Navàs i recullen uns 100 quilos de deixalles

Unes 25 persones van participar, dissabte a Navàs, al projecte “Fem dissabte”, que va consistir en la neteja d’un tram del riu Llobregat. En la setena edició d’aquesta convocatòria, que pretén conscienciar la societat de la importància de conservar i millorar els nostres rius, es van omplir 12 bosses de deixalles de format industrial i també un palet de fusta. En total, uns cent quilos d’escombraries que hi havia abandonades en el tram del pont de Castellet.
Es tracta d’un projecte que organitza cada any l’Associació Hàbitats, en el marc del Projecte Rius, que es va fer a 30 municipis més de Catalunya. A Navàs, l’actuació va ser impulsada pel grup de voluntaris del Projecte Rius i per la regidora de Medi Ambient, que han valorat la iniciativa d’exitosa i han destacat que “es comença a notar que cada any es fa neteja perquè el volum de deixalles ha disminuït”.

Comentaris